Дейности

Дигитален печат

Изработка на издания в малки тиражи (единични бройки) книги, календари, дипляни, листовки, визитки, папки, етикети, стикери, багажни стикери, фактури, печат с променливи данни, персонализация, номерация и др. Работим с най-съвременно оборудване за дигитален печат от XEROX.

Офсетов печат

Фирмата изработва всички видове печатни материали: листовки, дипляни, брошури, книги, вестници, списания, папки, торбички, календари, визитки, бланки, пликове за писма, банкови и счетоводни формуляри, фактури, полици, пътни листове, етикети, стикери, багажни стикери, кутии и др. Специализирана машина за печат върху пощенски пликове формат DL и C4.

Печат на книги

Фирмата е специализирана в отпечатването и книговезката обработка на книги с меки и твърди корици. Затворен цикъл на производство с най-моредна техника за печат и термолепене.

Широкоформатен печат

Подходящ за изработка на печатни материали за външно и вътрешно приложение: плакати, стикери, знамена, трансперанти, билбордове, фото репродукции, тапети и др. Печат върху винил, хартия, PVC фолио, канаваца, беклит и др. медии.

Ламиниране

Ламиниране с автоматичен ламинатор формат до 50х70, гланц, мат и кадифен ламинат. Специални ламинати за дигитални отпечатъци. 

Книговезница

Сгъване, термо лепене, твърда подвързия, тетрадно шиене, обрязване, биговане, щанцоване, поставяне на метални гребени, лайсни за календари и др. книговезки операции.

Щампи върху дрехи

Поставяне на щампи (лога, снимки, надписи) предоставени от вас или от наш каталог върху текстил – тениски, работно облекло и др.

Режещ плотер

За изрязване на надписи от фолио, рязане по контур, изработка на табели и др.

Режеща маса

За изрязване на макети, кутии и разнообразни форми от хартиия, велпапе, разпенено PVC, и др. с дебелина до 10 мм. без ограничения в тиража. Рязане по контур на вече отпечатени материали.

Прозорчета за работни календари

Прозорчетата са изработени от PVC фолио, а ластика е двужилен с оплетка от памучна нишка и метални накрайници – продават се комплект от 100 бр. ПРОЗОРЧЕТА С ЦВЯТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА

Производство на текстилни етикети

Съставни и ръстови, етикетите се доставят нарязани

Заготовки за лайсни

Заготовките за лайсни са от алуминий засега в натурален цвят (сребристи) 2 см ширина и дължина 51, 55, 65 и 72 см. – продават се на килограм.

Метални гребени и кукички за календари